Avrotros Muziekfeest


1

AVROTROS Muziekfeest op het Plein Landelijk Tournee

Populair muziekspektakel strijkt neer in Zeewolde

Gratis toegang en grote artiesten

Het AVROTROS Muziekfeest op het Plein is een jaarlijks terugkerend muziekspektakel dat door heel Nederland toert. Dit jaar strijkt het evenement neer in Zeewolde. Op vrijdag 9 en 16 juli en 13 en 20 augustus kunnen muziekliefhebbers genieten van optredens van bekende Nederlandse artiesten.

Het Muziekfeest op het Plein is gratis toegankelijk voor iedereen. Het evenement vindt plaats op het Marktplein in Zeewolde en begint om 20.30 uur. De presentatie is in handen van Jan Smit.

Welke artiesten er precies optreden tijdens het Muziekfeest op het Plein in Zeewolde, is nog niet bekendgemaakt. Wel is duidelijk dat het een mix zal zijn van gevestigde namen en aanstormend talent uit de Nederlandse muziekscene.

Unieke ervaring voor AVROTROS-leden

AVROTROS-leden hebben de mogelijkheid om een unieke ervaring te beleven tijdens het Muziekfeest op het Plein in Zeewolde. Zij kunnen namelijk een plek op het ponton vooraan reserveren. Zo kunnen zij de optredens van dichtbij meemaken.

Voor meer informatie over het Muziekfeest op het Plein en de mogelijkheid om een plek op het ponton te reserveren, kunnen AVROTROS-leden terecht op de website van de omroep.

Het AVROTROS Muziekfeest op het Plein is een niet te missen evenement voor muziekliefhebbers. De gratis toegang, de grote artiesten en de unieke sfeer maken het tot een onvergetelijke ervaring.



Pinterest

Tidak ada komentar :

Posting Komentar